Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná kuřecí fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 611 kJ / 2 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 375,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 375,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 62,00 g |
| – nasycené | 17,45 g |
| – nenasycené | 34,95 g |
| –– mononenasycené | 27,85 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 625 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg plát vepřového masa(nejlépe ořezu ze žeber) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3/4 kg 3/4 kg kuřecího masa ze stehen | Kuřecí stehenní řízky | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| palice palice česneku | Česnek čerstvý | |
| režná nit |