Nutriční hodnoty (Dýňové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 192 kJ / 46 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 0,21 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,55 g |
| – cukry | 5,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Jedna dýně hokkaido asi 600 g | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 22.5 g |
| šalvějové lístky (bohužel jsem musela dát sušené, čerstvé mám na zahradě na chalupě) | Šalvěj čerstvá |