Nutriční hodnoty (Vepřová játra na švestkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 84,34 g |
| – nasycené | 41,11 g |
| – nenasycené | 42,11 g |
| –– mononenasycené | 36,06 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| švestkový kompot | Švestky zavařené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření na divočinu | Provensálské koření |