Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky v sádle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 807 kJ /
4 495 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky495,00 g
– nasycené240,00 g
– nenasycené250,00 g
–– mononenasycené200,00 g
–– polynenasycené50,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g sádla (2 kostky) Sádlo vepřové 500 g
5 l 5 l hrnec václavek Václavka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.