Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený židovský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 502 kJ /
2 032 kcal
Bílkoviny54,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,12 g
Tuky164,50 g
– nasycené12,90 g
– nenasycené126,80 g
–– mononenasycené12,70 g
–– polynenasycené114,10 g
––– omega 318,75 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy69,25 g
– cukry15,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 PL 3 PL ořechového oleje nebo dýňového oleje Olej z vlašských ořechů
2 PL 2 PL košer bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
250 250 g malých žampionů (na plátky nakrájených) Žampion čerstvý
2 hlávky 2 hlávky ledového salátu Salát ledový čerstvý 1000 g
1 1 hrnek sýra s modrou plísní (Niva, na kostičky nakrájeného) Niva 50% t. v s.
1 hrnek 1 hrnek na hrubě nasekaných ořechů Vlašské ořechy 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku na jemno nakrájené zelené natě jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.