Nutriční hodnoty (Zelený židovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 502 kJ / 2 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,12 g |
Tuky | 164,50 g |
– nasycené | 12,90 g |
– nenasycené | 126,80 g |
–– mononenasycené | 12,70 g |
–– polynenasycené | 114,10 g |
––– omega 3 | 18,75 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,25 g |
– cukry | 15,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 PL 3 PL ořechového oleje nebo dýňového oleje | Olej z vlašských ořechů | |
2 PL 2 PL košer bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
250 250 g malých žampionů (na plátky nakrájených) | Žampion čerstvý | |
2 hlávky 2 hlávky ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 1000 g |
1 1 hrnek sýra s modrou plísní (Niva, na kostičky nakrájeného) | Niva 50% t. v s. | |
1 hrnek 1 hrnek na hrubě nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku na jemno nakrájené zelené natě jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |