Nutriční hodnoty (Kuře v červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 174 kJ / 1 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 252,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 245,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
| Tuky | 12,76 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 6,84 g |
| –– mononenasycené | 4,22 g |
| –– polynenasycené | 2,62 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 618 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 51,67 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 2 2 ksvykostěné stehna | ||
| 1 1 velka cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 zelena paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 200 ml 200 ml suché červené víno | Víno červené suché | 200 ml |
| 200 ml 200 ml vývar | Vývar hovězí | 200 ml |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| plné polévková lžíce lžíce sušených rozinek | Rozinky | |
| olivový olej | Olej olivový |