Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 231 kJ / 55 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
| Tuky | 0,22 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,41 g |
| – cukry | 5,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
| nové brambory | Brambor raný | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |