Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 231 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 0,22 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,41 g |
– cukry | 5,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
nové brambory | Brambor raný | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |