Nutriční hodnoty (Rolovaný knedlík z bramborového těsta se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 113 kJ / 2 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,03 g |
| Tuky | 27,17 g |
| – nasycené | 6,25 g |
| – nenasycené | 12,34 g |
| –– mononenasycené | 8,78 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 33,65 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 390,65 g |
| – cukry | 17,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg uvařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 100 g 100 g hrubé pšeničné krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 špenátový protlak | Špenátové pyré | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |