Nutriční hodnoty (Zajíc na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 84,34 g |
– nasycené | 41,11 g |
– nenasycené | 42,11 g |
–– mononenasycené | 36,06 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
celý zajíc (popřípadě králík) | Zajíc stehno | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
hřebíček | Hřebíček | |
bílé víno asi 1 dl | Víno bílé suché | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |