Nutriční hodnoty (Zajíc na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 84,34 g |
| – nasycené | 41,11 g |
| – nenasycené | 42,11 g |
| –– mononenasycené | 36,06 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| celý zajíc (popřípadě králík) | Zajíc stehno | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| bílé víno asi 1 dl | Víno bílé suché | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |