Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zajíc na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 510 kJ /
839 kcal
Bílkoviny5,46 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky84,34 g
– nasycené41,11 g
– nenasycené42,11 g
–– mononenasycené36,06 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
celý zajíc (popřípadě králík) Zajíc stehno
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
hřebíček Hřebíček
bílé víno asi 1 dl Víno bílé suché
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.