Nutriční hodnoty ("Roštěná" omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 073 kJ / 1 212 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
| Tuky | 42,17 g |
| – nasycené | 10,36 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 18,33 g |
| –– polynenasycené | 2,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 7,05 g |
| – cukry | 4,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých lesních hub (nebo sušené či žampiony) | Hřib čerstvý | |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |