Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Roštěná" omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 073 kJ /
1 212 kcal
Bílkoviny200,16 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky42,17 g
– nasycené10,36 g
– nenasycené21,06 g
–– mononenasycené18,33 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,75 g
Sacharidy7,05 g
– cukry4,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
1 hrst 1 hrst čerstvých lesních hub (nebo sušené či žampiony) Hřib čerstvý
1 kostka 1 kostka bujonu Bujón hovězí 10 g
1 lžička 1 lžička Vegety Kořenící směs sypká 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.