Nutriční hodnoty (Maďarský kuřecí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 327 kJ / 1 034 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,44 g |
| Tuky | 37,72 g |
| – nasycené | 3,66 g |
| – nenasycené | 31,56 g |
| –– mononenasycené | 21,89 g |
| –– polynenasycené | 9,67 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 79,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 133,70 g |
| – cukry | 90,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích dílů (nebo 1 celé kuře) | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |