Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ0j
Moje poznámka
Medový punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ0j
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
teplá medovina recept,
tepla medovina,
medový punč,
recept teplá medovina,
punč z medoviny,
punc s medovinou,
recept na teplou medovinu,
jak svařit medovinu,
vánoční punč s medovinou,
nápoje s medovinou,
vánoční punč z medoviny,
velikonoční punč,
podávání teplé medoviny,
víno s džusem,
recepty s medovinou,
jak se dělá teplá medovina,
nápoj s medovinou,
vánoční medový punč,
vánoční medovinou recepty,
punc s dzusem
Suroviny:
víno bílé,
džus ovocný,
med,
citron,
koření hřebíček,
skořice celá,
brandy
Komentáře (7)