Medový punč

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Nápoje 5 názorů

Suroviny

bílé víno
libovolný ovocný džus
med
citrón
hřebíček
celá skořice
brandy nebo rum
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bílé víno svařte s džusem a kořením. Podle uvážení zvolte poměr mezi vínem a džusem. Doporučený jsou dva díly vína a jeden díl džusu.

  2. Zvlášť rozmíchejte med s citronovou šťávou a troškou brendy nebo rumu. Tuto emulzi pak rozdělte do sklenek a zalijte ji svařeným vínem s džusem a kořením.

  3. Jinou variací tohoto nápoje může být ovocný čaj svařený spolu s medovinou a kořením. Až při podávání vše oslaďte medem, případně doplňte troškou ovocného sirupu nebo citronem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Medový punč

Tématické fráze: teplá medovina recept tepla medovina recept teplá medovina medový punč punč z medoviny punc s medovinou recept na teplou medovinu nápoje s medovinou jak svařit medovinu velikonoční punč podávání teplé medoviny víno s džusem recepty s medovinou vánoční punč s medovinou nápoj s medovinou vánoční medový punč vánoční medovinou recepty vánoční punč z medoviny punc s dzusem jak se dělá teplá medovina

Zapomněl/a jsem heslo