Nutriční hodnoty (Tvarohový krémovník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 267,64 g |
– nasycené | 50,94 g |
– nenasycené | 202,18 g |
–– mononenasycené | 143,38 g |
–– polynenasycené | 58,80 g |
––– omega 3 | 13,70 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 422,89 g |
– cukry | 226,90 g |
––– laktóza | 42,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
120 g 120 g cukru moučky | Cukr bílý | 120 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
120 g 120 g hery (nastrouhat) | Margarín | 120 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
1 1 vejce a 2 žloutky | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 1 vejce a 3 žloutky | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
5 lžic 5 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |