Nutriční hodnoty (Tvarohový krémovník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,16 g |
| Tuky | 267,64 g |
| – nasycené | 50,94 g |
| – nenasycené | 202,18 g |
| –– mononenasycené | 143,38 g |
| –– polynenasycené | 58,80 g |
| ––– omega 3 | 13,70 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 956 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 422,89 g |
| – cukry | 226,90 g |
| ––– laktóza | 42,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 120 g 120 g cukru moučky | Cukr bílý | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 120 g 120 g hery (nastrouhat) | Margarín | 120 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| 1 1 vejce a 2 žloutky | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 1 1 vejce a 3 žloutky | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |