Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota13 629 kJ / 3 257 kcal
Bílkoviny72,72 g
Tuky179,13 g
Vláknina44,40 g
Cholesterol417 mg
Sodík28 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy316,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

17. 2. 2011 22:25

Mirko, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost :-K:-K:-)
Moc děkuju za krásné a názorné fotky :-*:yes:

vladi

17. 2. 2011 16:29

;-);-)krásní ježourci-určitě v nejbližší době vyzkouším-super nápad.posílám bodík.:-O:-D:-D:yes::yes::yes:

mirca75

17. 2. 2011 15:22

Žížalo / Jarko:-), včera v noci jsem pekla Tvé ježečky a jsou vynikající:yes:. Kolečka jsem měla o průměru 5 cm a udělala jsem 45 ks. Mléka jsem dala 2,5 lžíce. Tedy můžu říct, že stříhat bodlinky hodinu před půlnocí, je to docela piplačka:-8:-D, ale stojí to za to:-p. Boďku už jsem dala minule, tak dneska přidávám fotky (dala jsem i tři s postupem, ale kdyby jsi je nechtěla, tak je klidně smažu;-)) a doporučuji dalším milovníkům dobrot:-K. Díky za skvělý recept:-K.

JanaDorazinova

7. 12. 2010 21:05

Ježíšmarjáá,:-O tohle jsem neviděla a je to nádherné!! Ale taky bych tu zručnost potřebovala a trochu víc fotopostupu.:-S Já ho potřebuji!:-D:yes::yes:

zizala

9. 11. 2010 21:01

Zdenička 00: jo, napůl a přitisknout okraje. A neboj se toho, když jsem to zvládla já, tak každej ;-)

zdenicka00

9. 11. 2010 20:47

Jaruško, moc se mi to líbí, ale asi jsem úplně natvrdlá a nevím, jak je myšleno spojíme jako taštičku. Myslíš zvednout okraje a přitisknout k sobě nebo přeložit kolečko napůl a přitisknout okraje ? A to stříhání bodlinek si taky nedovedu představit. Ale protože se mi to moc líbí, tak se o to pokusím a dávám další bod.:yes::yes:

Sodovka

9. 11. 2010 20:09

Jarko, :-)) moc hezké :yes: Ukládám a udělám na Vánoce. Manžel miluje mák a cukroví ho moc neláká. Raději baští takovéto koláčky. A i vnoučata budou mít z roztomilých myšek radost. Ukládám, vyzkouším a za prima nápad posílám +27 :yes: :yes: :yes:

Pajaska

9. 11. 2010 00:04

Provokatérko:-!Takto jsme dělali ježky z Vizovického pečiva už ve škole.Ten nápad s mákem je suprovní.Klidně bych ho lajzla na Vánoce jako pečivo.:yes::-)

Patricie

8. 11. 2010 23:11

:-K:yes:Bezvadné:yes::yes:+

irka.v

8. 11. 2010 15:52

no to je krása a o to se to lepší baští vypadá to suprově posílám taky bodík a musím vyzkoušet :-K

Teta Lena

8. 11. 2010 13:29

:-p;-):yes:

zizala

8. 11. 2010 12:03

Ještě jednou moc děkuju všem :-K:-K:-8 Tolik bodů ještě žádný můj recept nezískal...teda, ne že by mi na tom nějak zvlášť záleželo, spíš se těším, kdo upeče a přidá fotku :-):-K

Iljusa

8. 11. 2010 11:58

krásná práce :yes:

magdalenka

8. 11. 2010 11:45

Jarka, čo dodať? Iba súhlasne prikyvujem mojim predchodkyniam...+

klokan

8. 11. 2010 10:04

omg,ty jsou ale roztomilí!!!
:-O:-O:-O

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makove cukrovi vizovické pečivo recept vizovické těsto recept vizovické těsto ježci s mákem cukroví ježci ježci recept ježek z vizovického těsta ježci vizovické pečivo jezek jezci cukrovi vánoční pečivo ježci pečivo ježci vizovické pečivo - ježek makové myšky recept makové vánoční cukroví makovi makovi cukrovi vizovické pečivo recept ježek recept vizovické těsto

Suroviny: mouka hrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, žloutek, mléko, mák mletý, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, skořice mletá, kůra citronová, bílek

TopRecepty.cz

Makoví ježci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O8Ar