Nutriční hodnoty (Oranžová dýně zapečená se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 701 kJ / 1 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,76 g |
| Tuky | 3,57 g |
| – nasycené | 1,15 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 47,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 284,14 g |
| – cukry | 235,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg oranžové dýně (nebo tykve) | Dýně čerstvá | 1000 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |