Nutriční hodnoty (Oranžová dýně zapečená se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 701 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,76 g |
Tuky | 3,57 g |
– nasycené | 1,15 g |
– nenasycené | 0,71 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 47,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 284,14 g |
– cukry | 235,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oranžové dýně (nebo tykve) | Dýně čerstvá | 1000 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
máslo | Máslo kravské | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |