Nutriční hodnoty (Variace na znojemskou hovězí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 84,77 g |
| – nasycené | 41,18 g |
| – nenasycené | 42,42 g |
| –– mononenasycené | 36,09 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 28,30 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 5 5 středně velkých nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový |