Nutriční hodnoty (Penne s fazolovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 438 kJ / 2 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,62 g |
| Tuky | 122,93 g |
| – nasycené | 17,71 g |
| – nenasycené | 104,19 g |
| –– mononenasycené | 89,27 g |
| –– polynenasycené | 14,92 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 43,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 253,85 g |
| – cukry | 10,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstovin penne | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 200 g 200 g konzervovaných bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku nasekaný na kousky | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky worcesteru | Worcestrová omáčka | 2.5 ml |
| 1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
| 12 12 natrhaných lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| nastrouhaný parmazán | Parmezán | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |