Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní dýňový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie13 253 kJ /
3 168 kcal
Bílkoviny53,42 g
– z toho živočišné bílkoviny27,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,91 g
Tuky148,80 g
– nasycené86,21 g
– nenasycené53,09 g
–– mononenasycené46,69 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,65 g
Vláknina9,88 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 708 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy398,77 g
– cukry215,37 g
––– laktóza8,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 1/2 dýně - nejlépe hokaido (měli bychom získat 2 hrnky pyré) Dýně čerstvá
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů Vlašské ořechy
70 g 70 g brusinek Brusinky zavařené 70 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (nejlépe přírodního) Cukr bílý 62.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.