Nutriční hodnoty (Vejce po florentinsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 16,54 g |
– nasycené | 7,27 g |
– nenasycené | 6,63 g |
–– mononenasycené | 5,46 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 10,53 g |
– cukry | 4,95 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g mraženého špenátu (nejlepší je listový, lze však použít i drcený) | Špenát mražený | 150 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |