Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce po florentinsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 074 kJ /
257 kcal
Bílkoviny13,84 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,09 g
Tuky16,54 g
– nasycené7,27 g
– nenasycené6,63 g
–– mononenasycené5,46 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,99 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy10,53 g
– cukry4,95 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g mraženého špenátu (nejlepší je listový, lze však použít i drcený) Špenát mražený 150 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku Česnek čerstvý 3.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.