Nutriční hodnoty (Bramborové lokše se škvarky a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 15 702 kJ / 3 753 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 105,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,63 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,96 g | 
| Tuky | 226,75 g | 
| – nasycené | 101,05 g | 
| – nenasycené | 113,95 g | 
| –– mononenasycené | 92,92 g | 
| –– polynenasycené | 21,02 g | 
| ––– omega 3 | 2,31 g | 
| Vláknina | 34,20 g | 
| Cholesterol | 256 mg | 
| Sodík | 2,55 g | 
| Sůl | 6,27 g | 
| Sacharidy | 307,73 g | 
| – cukry | 24,73 g | 
| ––– laktóza | 3,33 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 900 g 900 g vařených brambor | Brambor zimní | 900 g | 
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| hladká mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 200 g 200 g škvarků (nebo kousek uzeného špeku či anglické slaniny) | Škvarky | 200 g | 
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |