Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 987 kJ /
2 865 kcal
Bílkoviny526,40 g
– z toho živočišné bílkoviny525,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky80,20 g
– nasycené19,32 g
– nenasycené40,57 g
–– mononenasycené34,03 g
–– polynenasycené6,54 g
––– omega 30,25 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 1,31 g
Sůl2,50 g
Sacharidy8,40 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlávkové zelí (nakrájené na proužky) Zelí bílé čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
grilovací koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
250 dkg 250 dkg vepřového masa (nakrájeného na menší kostky) Vepřová kýta 2500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.