Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 526,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 525,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 80,20 g |
– nasycené | 19,32 g |
– nenasycené | 40,57 g |
–– mononenasycené | 34,03 g |
–– polynenasycené | 6,54 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hlávkové zelí (nakrájené na proužky) | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
250 dkg 250 dkg vepřového masa (nakrájeného na menší kostky) | Vepřová kýta | 2500 g |