Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 526,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 525,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 80,20 g |
| – nasycené | 19,32 g |
| – nenasycené | 40,57 g |
| –– mononenasycené | 34,03 g |
| –– polynenasycené | 6,54 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hlávkové zelí (nakrájené na proužky) | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 250 dkg 250 dkg vepřového masa (nakrájeného na menší kostky) | Vepřová kýta | 2500 g |