Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-rybízové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 692 kJ /
6 380 kcal
Bílkoviny117,63 g
– z toho živočišné bílkoviny53,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky435,96 g
– nasycené182,94 g
– nenasycené209,90 g
–– mononenasycené107,09 g
–– polynenasycené102,81 g
––– omega 316,11 g
Vláknina54,20 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 1,00 g
Sůl4,14 g
Sacharidy469,25 g
– cukry324,45 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
3 3 zarovnané lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 36 g
200 g 200 g hrubě mletých ořechů (nebo mandlí) Vlašské ořechy mleté 200 g
200 g 200 g hořké čokolády (nebo na vaření) Čokoláda hořká 40% 200 g
300 g 300 g rybízu (nebo jiné kyselejší ovoce) Rybíz červený čerstvý 300 g
3/4 l 3/4 l šťávy ze zavařeniny (nebo džusu stejného, jako ovoce) Marmeláda meruňková
2 2 malinové pudinkové prášky Puding v prášku
voda Voda
cukr (podle chuti) Cukr bílý
2 2 šlehačky Rama Cremefine na šlehání Rostlinná šlehačka
2 lžíce 2 lžíce tmavého kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.