Bezlepkové brynzové halušky

Nominal Kuchařka: Nominal

Doba přípravy: 40 minut 3 porce Dietní recepty , Bezlepkové 2 názory

Suroviny

Suroviny na halušky:
200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal
200 ml vody
2 vejce
Ostatní suroviny:
150-200 g brynzy
150 g slaniny
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažení necháme odkapat v cedníku.

  2. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Servírovat můžeme dvojím způsobem:
    1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou.
    2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 47 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkové brynzové halušky

  • Matějková Matějková(neregistrovaný)

    My jsme si je doma oblíbili na večeři. Stal se z toho náš rituál, když se jako rodina sejdeme po pár týdnech, nesmí chybět halušky :).

    Odpovědět

  • Karla Karla(neregistrovaná)

    dobrý tip na oběd:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bezlepkové halušky recept tncz nova bezlepkové halušky bezlepkove bryndzove halusky bryndzové halušky bezlepkové recept bezlepkové halušky s bryndzou bezlepkove bryndzove halusky recepty jáhlové halušky s brynzou bezlepkove.halusky haluškove sítko dobry recept na brynzové halušky slovenske halusky bezlepkove bezlepkove halusky recepty bezlepkové halušky s brynzou jáhlové halušky