Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 3,85 g |
| – nasycené | 1,18 g |
| – nenasycené | 2,47 g |
| –– mononenasycené | 1,19 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 695 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 30,33 g |
| – cukry | 23,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| olej (na potření alobalu) | Olej řepkový |