Nutriční hodnoty (Jemné kuřecí rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 286 kJ / 785 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,42 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,75 g | 
| Tuky | 4,48 g | 
| – nasycené | 2,50 g | 
| – nenasycené | 1,57 g | 
| –– mononenasycené | 0,48 g | 
| –– polynenasycené | 1,09 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 5,98 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 79 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 165,83 g | 
| – cukry | 11,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml rýže | Rýže bílá | 200 g | 
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml | 
| 300-400 g 300-400 g pečeného nebo vařeného kuřecího masa | ||
| 1-2 1-2 vařené mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g | 
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| jemně nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvě mletý pepř černý | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |