Nutriční hodnoty (Pečené ryby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 734 kJ / 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 2,86 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 1,56 g |
| –– mononenasycené | 0,51 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 5,49 g |
| – cukry | 1,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg ryby (mražené) | Treska filet | 500 g |
| 1/2 1/2 Citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| Kmín | Kmín | |
| Provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská |