Nutriční hodnoty (Brambory s vaječinou a pórkem/cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 346 kJ / 1 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 39,44 g |
– nasycené | 12,58 g |
– nenasycené | 16,80 g |
–– mononenasycené | 13,80 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 164,88 g |
– cukry | 10,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 1/2 světlé části pórku nebo 2 jarní cibulky | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |