Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s vaječinou a pórkem/cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 346 kJ /
1 278 kcal
Bílkoviny54,79 g
– z toho živočišné bílkoviny34,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky39,44 g
– nasycené12,58 g
– nenasycené16,80 g
–– mononenasycené13,80 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,24 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 458 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy164,88 g
– cukry10,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 1/2 světlé části pórku nebo 2 jarní cibulky Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.