Nutriční hodnoty (Bůčkové kostky v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 874 kJ / 1 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 170,86 g |
| – nasycené | 40,25 g |
| – nenasycené | 98,03 g |
| –– mononenasycené | 77,81 g |
| –– polynenasycené | 20,22 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 5,51 g |
| Sůl | 14,20 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| hrst hrst Václavek | Václavka čerstvá |