Spätzle s masem a omáčkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 208 kJ / 2 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,04 g |
Tuky | 119,56 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 242,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mašinku na spätzle ještě nemám, tahkle je to pracnější, ale jde to:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 01:17
Petr:Maso se po orestování vyndá a uchová v teple.Jsou to plátky z vepřové kýty,kterým stačí krátká tepelná úprava,zhruba 4+4minuty z každé strany
25. 11. 2011 00:36
Jsem blbej nebo neumite psat? Nerozumim tomu jestli se maso po orestovani vari nebo pece..
8. 11. 2010 10:22
a řekne mi někdo co to sou ty spätzle???!!!!
18. 3. 2010 14:44
Jahodajsem rada ze chutnalo
18. 3. 2010 08:10
Bylo to výborné, doporučuji
14. 3. 2010 20:37
Leni-super recept a bod letí, protože my bychom si určitě pochutnali
14. 3. 2010 19:09
spatzle se u nás dělají dost pravidelně, mám jen jiný poměr surovin (na 3 vejce 300 g mouky, sůl a trochu mléka nebo minerálky) - ale to záleží na každé rodině, jaké má zvyklosti.
Jinak zkuste do nich přidat trochu kurkumy nebo šafrán. Takky jsem zkoušela z rozmixovanými olivami.Někdy přidávám i sýr. Jinak na špatzle mám podobné "udělátko" jako na halušky (menší otvory)
Jinak zkuste do nich přidat trochu kurkumy nebo šafrán. Takky jsem zkoušela z rozmixovanými olivami.Někdy přidávám i sýr. Jinak na špatzle mám podobné "udělátko" jako na halušky (menší otvory)
14. 3. 2010 18:54
Taková jídla mám raději než řízek s bramborovým salátem, jak to půjde, vyzkouším3
14. 3. 2010 18:29
Lenijedním slovem paráda, já si ukládám a 2.hého bodíka posílám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 49 minutami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 1 hodinou
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 4 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: spetzle spätzle s kuřecím masem spetzle recept špecle s masem spätzle a vepřové recept spatcle špetzle recepty úprava těstovin spatzle recept na špetzle špetzle s kuřecím masem spatzlle spatzle s masem specle s omackou spaczle špetzle s masem recepty sparzle spritzle recept spatzle s vepřovým masem jak varit spatzle m. pattle
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, sůl, kýta vepřová, sůl, pepř, špek, cibule, olej, protlak rajčatový, voda, mléko, masox, cukr, smetana ke šlehání, mouka hladká
Spätzle s masem a omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ8N
9 názorů