Nutriční hodnoty (Vánoční bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 120 kJ / 1 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,96 g |
| Tuky | 2,74 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 58,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 348,60 g |
| – cukry | 36,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vařených brambor (celých, ve slupce) | Brambor zimní | 2000 g |
| 200 g 200 g sterilované mrkve s hráškem | Mrkev zavařená | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| lák z okurek | Nálev z okurek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |