Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 120 kJ /
1 702 kcal
Bílkoviny43,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,96 g
Tuky2,74 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,20 g
Vláknina58,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy348,60 g
– cukry36,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vařených brambor (celých, ve slupce) Brambor zimní 2000 g
200 g 200 g sterilované mrkve s hráškem Mrkev zavařená 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
100 g 100 g tatarské omáčky Tatarská omáčka 100 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
lák z okurek Nálev z okurek
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.