Nutriční hodnoty (Tykvový salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 028 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,68 g |
| Tuky | 58,27 g |
| – nasycené | 22,35 g |
| – nenasycené | 25,10 g |
| –– mononenasycené | 20,39 g |
| –– polynenasycené | 4,71 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 734 mg |
| Sůl | 1,49 g |
| Sacharidy | 53,60 g |
| – cukry | 22,64 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tykve máslové | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce křenu (nebo podle chuti) | Křen čerstvý | 15 g |