Nutriční hodnoty (MAT s postupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 563 kJ / 4 915 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,46 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,10 g | 
| Tuky | 217,12 g | 
| – nasycené | 29,74 g | 
| – nenasycené | 163,91 g | 
| –– mononenasycené | 117,46 g | 
| –– polynenasycené | 46,45 g | 
| ––– omega 3 | 12,57 g | 
| Vláknina | 18,10 g | 
| Cholesterol | 1,83 g | 
| Sodík | 940 mg | 
| Sůl | 2,72 g | 
| Sacharidy | 613,57 g | 
| – cukry | 294,07 g | 
| ––– laktóza | 13,97 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 270 g 270 g cukru krystal | Cukr bílý | 270 g | 
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml | 
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
| 380 g 380 g polohrubé mouky (výběrové) | Mouka pšeničná polohrubá | 380 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| citronová kůra (nebo alespoň aroma) | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa (kvalitního) | Kakao prášek | 25 g | 
| 9 lžic 9 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 135 ml | 
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| barvy na obarvení marcipánu | Marcipán | |
| odřezky korpusu | ||
| máslo | Máslo kravské | |
| kakao | Kakao prášek | |
| rum | Rum | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| marmeláda (Nugeta) | Marmeláda jahodová |