Nutriční hodnoty (Voňavý tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 027 kJ / 4 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,15 g |
| Tuky | 179,82 g |
| – nasycené | 52,96 g |
| – nenasycené | 111,92 g |
| –– mononenasycené | 77,28 g |
| –– polynenasycené | 34,64 g |
| ––– omega 3 | 2,62 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 512,90 g |
| – cukry | 326,50 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g měkkého tučného tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na závěrečné pocukrování | Cukr bílý |