Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavý tvarohový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 027 kJ /
4 070 kcal
Bílkoviny88,37 g
– z toho živočišné bílkoviny57,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,15 g
Tuky179,82 g
– nasycené52,96 g
– nenasycené111,92 g
–– mononenasycené77,28 g
–– polynenasycené34,64 g
––– omega 32,62 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 880 mg
Sůl2,60 g
Sacharidy512,90 g
– cukry326,50 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tučného tvarohu (vanička) Tvaroh plnotučný 250 g
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na povrch po upečení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.