Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet v mojí úpravě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 celé přední díly kuřete bez stehen | Kuře | |
| máslo | Máslo kravské | |
| citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| dijonska horčice | Hořčice dijonská | |
| velmi na jemno posekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| zelený hrášek | Hrášek zelený | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| brambory | Brambor zimní | |
| voda | Voda | |
| kolečka kolečka citrónu | Citrón čerstvý | |
| čerstvá červená kapie | Paprika červená čerstvá |