Nutriční hodnoty (Podzimní pečená zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 454 kJ / 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g |
| Tuky | 0,86 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 69,00 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká dýně (nejlépe hokaido) | Dýně čerstvá | |
| 4 4 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření (dle chuti) | Provensálské koření | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| olej | Olej řepkový |