Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybičková pomazánka ze sardinek

Ryby jsou velmi zdravé a měly by patřit do našeho jídelníčku. Výborná a jednoduchá pomazánka zasytí rodinu k večeři a potěší blízké na návštěvě. Vyzkoušejte, nebude na stole moc dlouho.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

10. 3. 2016 00:20

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie164 kJ / 39 kcal
Bílkoviny0,79 g
Tuky1,68 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy4,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já si občas udělám jen z pomazánkového másla a rybiček. Pomazánkové máslo poctivé, žádné náhražky z oleje.

http://cesnekacibulezakladmojikuchyne.blogspot.cz/...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Blanka

11. 3. 2016 11:16

Rybičkové pomazánky také milujeme. Také vyndavám páteř, přijde mi to jako rušivý element. Rozmačkám rybičky bez oleje, přidám jarní cibulku, strouhaná vejce natvrdo a rozdělám s trochou Majolky®, nebo se zakysanou smetanou, sůl a pepř.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2016 23:44

clupmi: souhlasím :-):yes:

Nejlepší na tom je, že je to tvárné. Dá se přidat máslo, tvaroh, lučina, ricotta, zkrátka co má člověk doma nebo na co má chuť. Já občas přisypu i uzenou papriku. Díky za hodnocení.:-K

Iva Gajdošíková

10. 3. 2016 20:05

Výborné je dát místo pomazánkového másla tvaroh ve vaničce
:-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

10. 3. 2016 11:41

Výborná pomazánka:-p, děláme dost často;-)

clupmi clupmi

10. 3. 2016 11:29

Udělil jsem kladné hodnocení, protože pomazánek není nikdy dost, rybičkových zvlášť. Líbí se mi to vyndání páteře a přidávání oleje jen podle potřeby.:yes:
http://clupmi.blog.cz

Dajda Dajda

10. 3. 2016 08:26

Rybičky a pomazánkové máslo (lučina, žervé nebo jiný podobný výrobek) je skvělý základ rybích pomazánek. Na tom se nedá nic zkazit! :yes: Stejnou pomazánku dělám i z uzené makrely - doporučuji vyzkoušet!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybičkova pomazánka pomazánka ze sardinek pomazánka ze sardinek v oleji rybičková pomazánka recept rybyckova pomazanka ryby pomazánka sardinky pomazanky ze sardinek pomazánka z rybiček v oleji pomazanka z sardinek sardinky pomazánka rybickova pomazanka s pomazánkového másla rybičková pomazánka z makrely pomazanka sardinky rybičková pomazánka z tvarohu rybičková pomazánka z pomazánkového másla pomazánka rybickova rybyckova pomazánka recept pomazanka se sardinek sardinky recept ribickova pomazánka

Suroviny: pomazánkové máslo, sardinky v oleji, cibule, hořčice plnotučná, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rybičková pomazánka ze sardinek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OD5L