Nutriční hodnoty (Maskovaný pangas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 37,74 g |
| – nasycené | 14,49 g |
| – nenasycené | 16,18 g |
| –– mononenasycené | 13,40 g |
| –– polynenasycené | 2,78 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 837 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
| – cukry | 6,78 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plát 1 plát pangase | Pangas filet | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 paprika (byla zelená) | Paprika bílá čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |