Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s hráškem, masem a nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 256 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny48,48 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky71,07 g
– nasycené17,74 g
– nenasycené37,17 g
–– mononenasycené29,72 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,28 g
Vláknina19,65 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy37,30 g
– cukry16,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g hovězího žebra (nebo pupku) Hovězí žebra 700 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
celý pepř Pepř černý
polévkové nudle Nudle pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.