Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s hráškem, masem a nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 256 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 71,07 g |
– nasycené | 17,74 g |
– nenasycené | 37,17 g |
–– mononenasycené | 29,72 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 19,65 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 37,30 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězího žebra (nebo pupku) | Hovězí žebra | 700 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
celý pepř | Pepř černý | |
polévkové nudle | Nudle pšeničné | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |