Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 276 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny89,44 g
– z toho živočišné bílkoviny83,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky95,90 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené68,64 g
–– mononenasycené50,84 g
–– polynenasycené17,80 g
––– omega 35,09 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy63,66 g
– cukry42,06 g
––– laktóza5,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
60 g 60 g oleje Olej řepkový 60 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
20 g 20 g cukru Cukr bílý 20 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
muškátový květ (podle chuti) Muškát květ sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
vývar (dle potřeby, nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.