Nutriční hodnoty (Tukožroutská polívčička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 471 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,02 g |
| Tuky | 2,73 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 1,77 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 49,56 g |
| – cukry | 30,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| bujonová kostka (nebo jiné pol. koření, já mám sypký kuřecí vývar) | Bujón hovězí | |
| konzerva konzerva fazolí (NE v tomatě!) | Fazole bílé |