Nutriční hodnoty (Barončiny řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
| Tuky | 188,36 g |
| – nasycené | 46,80 g |
| – nenasycené | 127,88 g |
| –– mononenasycené | 86,82 g |
| –– polynenasycené | 41,06 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 798 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 612,60 g |
| – cukry | 244,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 6 6 větších jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |