Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna v perníkové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 975 kJ /
950 kcal
Bílkoviny21,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,58 g
Tuky29,71 g
– nasycené4,05 g
– nenasycené23,92 g
–– mononenasycené7,66 g
–– polynenasycené16,26 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,84 g
Sůl28,01 g
Sacharidy114,85 g
– cukry62,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kachny (cca 800 g) Kachna
2 PL 2 PL Perníkového koření (pouze složení badyán, skořice, hřebíček) Perníkové koření 30 g
2 dl 2 dl sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 200 ml
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
2 PL 2 PL slunečnicového oleje (lze i jiný) Olej slunečnicový 22 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 KL 1 KL chilli Chilli paprička sušená 5 g
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 KL 1 KL bílého pepře Pepř bílý 5 g
1 KL 1 KL sezamových semínek Sezam loupaný 5 g
1 KL 1 KL fenyklu Fenykl hlíza 5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.