Nutriční hodnoty (Kachna v perníkové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,58 g |
Tuky | 29,71 g |
– nasycené | 4,05 g |
– nenasycené | 23,92 g |
–– mononenasycené | 7,66 g |
–– polynenasycené | 16,26 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11,84 g |
Sůl | 28,01 g |
Sacharidy | 114,85 g |
– cukry | 62,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kachny (cca 800 g) | Kachna | |
2 PL 2 PL Perníkového koření (pouze složení badyán, skořice, hřebíček) | Perníkové koření | 30 g |
2 dl 2 dl sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 200 ml |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 PL 2 PL slunečnicového oleje (lze i jiný) | Olej slunečnicový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 KL 1 KL chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 KL 1 KL bílého pepře | Pepř bílý | 5 g |
1 KL 1 KL sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
1 KL 1 KL fenyklu | Fenykl hlíza | 5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |