Nutriční hodnoty (Kachna v perníkové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,58 g |
| Tuky | 29,71 g |
| – nasycené | 4,05 g |
| – nenasycené | 23,92 g |
| –– mononenasycené | 7,66 g |
| –– polynenasycené | 16,26 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11,84 g |
| Sůl | 28,01 g |
| Sacharidy | 114,85 g |
| – cukry | 62,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kachny (cca 800 g) | Kachna | |
| 2 PL 2 PL Perníkového koření (pouze složení badyán, skořice, hřebíček) | Perníkové koření | 30 g |
| 2 dl 2 dl sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 200 ml |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 PL 2 PL slunečnicového oleje (lze i jiný) | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 KL 1 KL chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 KL 1 KL bílého pepře | Pepř bílý | 5 g |
| 1 KL 1 KL sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
| 1 KL 1 KL fenyklu | Fenykl hlíza | 5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |