Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 11,36 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 7,66 g |
| –– mononenasycené | 5,07 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 10,30 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 636 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 27,18 g |
| – cukry | 9,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích řízků | Kuře prso | 500 g |
| 6 6 větších čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky natur bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |