Nutriční hodnoty (Čínské mandlové čtverečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 649 kJ / 2 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,10 g |
| Tuky | 145,56 g |
| – nasycené | 62,62 g |
| – nenasycené | 78,40 g |
| –– mononenasycené | 53,20 g |
| –– polynenasycené | 25,20 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 303,31 g |
| – cukry | 140,59 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g strouhaných neloupaných mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| po špetce špetce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| po špetce špetce mletého hřebíčku | Hřebíček |