Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle s fazolkami a masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 642 kJ /
871 kcal
Bílkoviny47,20 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,20 g
Tuky6,10 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené1,86 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,21 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy151,30 g
– cukry7,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Tagliatelle Tagliatelle pšeničné 200 g
100 g 100 g vepřové maso (i jíné) Vepřová kýta 100 g
100 g 100 g fazolky Fazolky čerstvé 100 g
zázvor Zázvor sušený
cibule Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.