Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královský punč REYNAC

Punč patří neodmyslitelně k zimnímu období. Sklenice nebo hrneček s voňavým aromatickým nápojem zrovna láká k ochutnání. Zachumlejte se do deky a vychutnejte si trochu toho zimního alkoholického pokušení.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 17 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 15 min

17 min (2 min příprava + 15 min tepelná úprava)

26. 1. 2024 13:20

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie516 kJ / 123 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento punč je parádní. Rozhodně se stal mým oblíbeným a mám co dělat, abych si nedával v zimě u stánku jeden za druhým. Na zvláštnosti nabírá právě díky francouzskému fortifikovanému vínu ve stylu portského - Pineau des Charentes. V kombinaci s českou klasikou Tuzemákem se z toho stává výborný kamarád do chladnějších dnů!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rum, voda, skořice, citron, pomeranče, cukr třtinový

TopRecepty.cz

Královský punč REYNAC

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW68L