Nutriční hodnoty (Terinka z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 197 kJ / 2 915 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 264,48 g |
| – nasycené | 139,53 g |
| – nenasycené | 115,73 g |
| –– mononenasycené | 97,36 g |
| –– polynenasycené | 18,36 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 2,92 g |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 16,16 g |
| – cukry | 3,06 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 100 g 100 g sádla (kachní) | Sádlo vepřové | 100 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| 4 cl 4 cl hruškovice | Vodka | 40 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |