Nutriční hodnoty (Jablkový koláč litý na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 973 kJ / 5 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 230,41 g |
– nasycené | 21,53 g |
– nenasycené | 191,96 g |
–– mononenasycené | 135,32 g |
–– polynenasycené | 56,64 g |
––– omega 3 | 16,63 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 645,10 g |
– cukry | 310,57 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
kandované ovoce | Citron kandovaný | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
polohrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá |