Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč litý na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 973 kJ /
5 013 kcal
Bílkoviny76,44 g
– z toho živočišné bílkoviny29,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky230,41 g
– nasycené21,53 g
– nenasycené191,96 g
–– mononenasycené135,32 g
–– polynenasycené56,64 g
––– omega 316,63 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy645,10 g
– cukry310,57 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
kandované ovoce Citron kandovaný
tuk na vymazání plechu Margarín
polohrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.