Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč litý na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 973 kJ /
5 013 kcal
Bílkoviny76,44 g
– z toho živočišné bílkoviny29,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky230,41 g
– nasycené21,53 g
– nenasycené191,96 g
–– mononenasycené135,32 g
–– polynenasycené56,64 g
––– omega 316,63 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy645,10 g
– cukry310,57 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
kandované ovoce (dle chuti) Citron kandovaný
tuk na vymazání plechu Margarín
polohrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.