Nutriční hodnoty (Cibulová polévka s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 482 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
| Tuky | 36,46 g |
| – nasycené | 12,50 g |
| – nenasycené | 23,68 g |
| –– mononenasycené | 17,09 g |
| –– polynenasycené | 6,59 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 22,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,41 g |
| – cukry | 21,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2 litry 2 litry hovězího vývaru | Vývar hovězí | 2000 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (na něm připravíme cibuli) | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (na plátky) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |