Nutriční hodnoty (Lehký tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 722 kJ / 3 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 158,99 g |
| – nasycené | 29,72 g |
| – nenasycené | 120,02 g |
| –– mononenasycené | 83,73 g |
| –– polynenasycené | 36,29 g |
| ––– omega 3 | 6,46 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 347,45 g |
| – cukry | 129,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 měkké tvarohy v alobalu | Tvaroh polotučný | |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková | |
| tuk a hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |